STATISZTÁKNAK, SZEREPLŐKNEK

Casting ügynökségünk reklámfilmes, filmes és TV-s produkciókba közvetít színészeket, reklámmodelleket, statisztákat, akár különleges képességgel rendelkező karaktereket, például sportolókat, táncosokat, artistákat, zenészeket, bűvészeket stb.

Cégünknél lehetőséged van magad kipróbálni az alábbi kategóriákban (te döntöd el, hogy melyiket vállalod):

  • Statiszta: Általában a háttérben található közeget alkotja, vagy elsétál, feltűnik a produkcióban, de nem felismerhető.
  • Kiemelt szereplő: Pár másodpercre felismerhető lehet az adott produkcióban, szöveges szerepe általában nincs.
  • Szereplő, színész: Teljesen felismerhető a produkcióban, akár szöveges szerepe is lehet, fontos a kamera előtti magabiztosság és a színészi képességek.

Egy forgatási nap általában 12 órás, és korai kezdésre kell számítani. A helyszínek mindig változnak, lehet kültér, beltér, műterem – az adott produkció határozza meg. Budapest és vidéki városok egyaránt szóba jöhetnek (vidéki forgatás esetén az utazást általában biztosítjuk).A napidíjak kategóriánként változnak.


MEGRENDELŐINKNEK

A casting ügynökség adatbázisában jelenleg több mint 10.000 aktív fő található, aminek számát nap, mint nap bővítjük és kordában is tartjuk. Folyamatosan frissítjük a rendszerünkben található fotókat és adatokat is. Dolgozunk statisztákkal, színészekkel, etnikumokkal, modellekkel, és nem megoldhatatlan számunkra egy akár 100 fős ázsiai műkorcsolya csapat összeállítása sem (csináltunk már ilyet:)). Nálunk egy ember csak azon dolgozik, hogy felkutassa a piacon található összes jó karaktert, etnikumot és színészt.

  • Saját irodánkban egy teljesen felszerelt casting teremmel rendelkezünk, ahol bármekkora létszámú válogatást képesek vagyunk lebonyolítani. Munkánkat jól képzett casting directoraink és operatőreink irányítják a felvételtől az anyag feldolgozásáig, amit természetesen a Te elképzelésed szerint adunk át.
  • Képesek vagyunk nagy tömegek megmozgatására is, de ha olyan karaktert keresel, akiből csak egy van az országban, mi megtaláljuk Neked!
  • Célunk, hogy a casting teljes lebonyolításának terhét levegyük válladról. Semmilyen nehézségtől nem riadunk meg, számunkra a lehetetlen nem létezik!

Mielőtt kipróbálnál minket, díjmentesen bekérhetsz tőlünk anyagot, hogy lásd, milyen arcokkal dolgozunk

Csapatunk éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, hiszen nekünk is ez az életünk. Keress minket bármikor!


Kapcsolat

 ,     +36302885041,     http://facebook.com/ninemodels,  NINE Modell Kft. Adószám: 23778513-2-13   

1073, Erzsébet krt. 23, 3/14